ROCKET 3 TFC

ROCKET 3 TFC

Лимитираният Rocket 3 TFC е истинска легенда при мотоциклетите. Оригиналният Rocket от Triumph въплъщава автентичния оригинал, оборудван с най-големия моторен двигател по-мощно присъствие отвсякога.

През 2019 г. бе отворена нова глава в тази невероятна история чрез изцяло новия Rocket TFC, който за пореден път наруши правилата и зададе изцяло нов стандарт при въртящия момент, производителността, възможностите и стила.

ЕДИН ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН МОТОЦИКЛЕТ

Rocket 3 TFC е проектиран да бъде изключителен мотоциклет. Изцяло новият 3-цилиндров двигател на Rocket 3 TFC с обем от 2500 кубика осигурява най-високия въртящ момент в света за серийно произведен мотоциклет. Като всеки истински TFC, ефектно предефинира собствения си клас със спиращо дъха присъствие, доминираща технология в своята категория, впечатляващи характеристики и най-високо ниво на оборудване с премиум спецификация.

Британски инженерен шедьовър

Създаването на изцяло нов ултра премиум лимитран персонализиран мотоциклет, който надгражда невероятното наследство на Rocket 3 с най-големия 3-цилиндров двигател с обем от 2500 куб. см. Зашеметяващият Rocket 3 TFC предлага удивителни възможности за настройки за още по-добро представяне, с акцент върху детайлите и завършеността. Към това се добавя и водещата технология в категорията, спиращ сърцето стил и повече присъствие на пътя.

Представяне на световно ниво

В основата на представяне, което задава стандартите, е най-големият производствен двигател в света от 2500 кубика. Това е най-мощният Triumph до момента, който осигурява 225Nm, (най-големият въртящ момент в света) и 182PS мощност.

Като към това се добавят и индивидуално изработените, уникални шумозаглушители Arrow с декоративни капаци от въглеродни влакна, за невероятен саундтрак с дълбоко ръмжене.

Спиращ дъха силует

Впечатляващата стойка на Rocket 3 TFC е подобрена от първокласната каросерия от въглеродни влакна, чисти линии, двойни LED фарове, отличителен троен ауспух, прецизно изработени алуминиеви колела и невероятен силует. Всичко това създава абсолютния връх в излъчването и стила на мотоциклета.

Изцяло нова алуминиева рамка, включваща първокласни отливки и ковани компоненти в оптимизирана конструкция, която осигурява 44,5кг по-малко тегло (14%) спрямо предишния модел Rocket III.

Премуим технология

Доминираща технология в своята категория – уникалният Rocket 3 TFC предлага водеща в света технология и определя стандарт за върховно удоволствие от карането.

Водещи способности

По-усъвършенстван, с много повече функционалност – това е Rocket 3 TFC. Той е абсолютният връх при модерните технологии: от най-новите цветни TFT инструменти от второ поколение до оптимизирана ABS система при завои, както и контрол на сцеплението. Към това се добавят и четири режима на каране, Triumph Shift Assist, изцяло LED осветление, круиз контрол и контрол при потегляне на наклон.

THE TRIUMPH FACTORY CUSTOM COLLECTION