РЪЧНО ИЗРАБОТЕН БРИТАНСКИ ДИЗАЙН

УЛТРА
ПРЕМИУМ
ЛИМИТИРАНА
СЕРИЯ
TRIUMPH FACTORY CUSTOM

ВЕЛИКИ НЕЩА ПО ТРИ

Bobber TFC. Третият TFC модел, който се присъедини към нашата ултра премиум лимитирана серия.
Получавайте най-актуалната информация на имейла си.

TRIUMPH FACTORY CUSTOM

Ексклузивна лимитирана серия на ултра премиум потребителски байкове, която въплъщава най-доброто от мотоциклети Triumph.

Всички TFC модели притежават подобрена производителност, оборудване с по-високи спецификация и водеща в класа технология в допълнение с изключителни инженерни достижения.

Красиви подобрения

Всеки мотоциклет TFC олицетворява върховите постижения в ръчно изработения персонализиран дизайн, производителност, инженерство, технологични характеристики и завършеност.

Тези спиращи дъха творения са уникални, специални и внимателно изработени, за да се превърнат в най-красивите, изключителни и желани модели на Triumph.

АБСОЛЮТНО УНИКАЛНИ

Ексклузивен колекционерски пакет за всеки собственик

Ексклузивният пакет на притежателите на TFC включва номериран сертификат, подписан от изпълнителния директор на Ник Блор, персонализирана TFC книга, документираща развитието на Bobber TFC, уникално покривало за байкове, както и кожена раница с марка TFC.

Наистина специален и абсолютно зашеметяващ

Моторите TFC са съчетание от уникална ръчна изработка и дизайн, както и първокласно проектиране. Ултра премиум – лимитирани до 750 бройки от всеки модел, който повече няма да бъде повторен.

THE TRIUMPH FACTORY CUSTOM COLLECTION

Доказан произход

Със забележителни ръчно изработени фабрични творения за холивудски филми и професионални мотористи, мотоциклети Triumph продължават да развиват способности за персонализиран дизайн и изкуство при създаването на мотоциклети от световна класа.

Култивирано съвършенство и страст

Уникалната страст на Triumph към персонализирания дизайн и стремеж към нови висоти на авангардни инженерни решение ни позволиха да развием способности за персонализиран дизайн от световна класа в седалището ни в Hinckley.